Home » Gasten aan het woord

Gasten aan het woord

Wij laten graag zien dat Inloophuis Passie een zeer belangrijke rol kan spelen op het vlak van psychosociale ondersteuning.

 

 

De maatschappij is ingericht op het beter maken, maar wat er daarna volgt, daar is vaak nog te weinig oog voor. ‘Dan sta je buiten het ziekenhuis omdat de behandelingen achter de rug zijn en is het “veel succes”. Terwijl er tijdens de behandelings fase zoveel met je is gebeurd. Het leven is doorgegaan, maar voor jou is dat leven anders geworden. Voor deze mensen zijn de IPSO centra het vangnet,’ vertelt Sonja Robben, directeur IPSO. De IPSO centra zijn er voor mensen met kanker, maar ook voor hun naasten en nabestaanden. Zij kunnen hier terecht voor contact met lotgenoten, een luisterend oor en activiteiten zoals beweging en creatieve workshops.

 

 

 

Onlangs hebben er in de Flevopost pagina grote interviews gestaan, met verhalen van gasten die al een aantal jaar bij ons Inloophuis Passie komen. En een mooie review van één van de deelnemers aan “in conditie tijdens en na kanker”

Interview van Gerard

Interview van Pieter

Margot over “In conditie tijdens en na kanker”