Home » Laatste nieuws » Wereldkankerdag 4 februari

Wereldkankerdag 4 februari

Wereldkankerdag 4 februari

Op dinsdag 4 februari is het wereldkankerdag. Inloophuis Passie is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker op hun levenspad. Op deze dag wordt van 10.00-13.00 uur een open morgen gehouden. 

Een ieder is van harte welkom voor een kop koffie/thee. 

Er zal een high coffee/tea georganiseerd worden waarvoor een kleine vergoeding wordt gevraagd wat ten goede komt voor de Samenloop voor Hoop die op 5 en 6 september 2020 in Lelystad wordt gehouden. Heerlijke hapjes zullen voor het uitkiezen zijn.

Hier kan je je voor opgeven.

Deze morgen komt de wensambulance en kan je kennismaken met de vrijwilligers van de wensambulance. Zij geven informatie wat er mogelijk is wanneer je gebruik zou willen maken van de wensambulance..Kom gerust langs.

En heb je lang haar en je wilt je haar doneren? Marieke Lugas van Haarwerkinstituut Nederland locatie Lelystad zal voor Stichting haarwens je haar knippen. Tevens zal zij informatie geven over haarwerken.

Spelregels

  • De lengte van het haar dient minimaal 30 cm te zijn.
  • Alle natuurlijke haarkleuren, behalve grijs haar, zijn welkom.
  • Het haar schoon, droog en in een vlecht toesturen.
  • Het haar dient zacht en soepel aan te voelen.
  • Geverfd, behandeld en geblondeerd haar kunnen wij niet gebruiken.

Als je hiervan gebruik wilt maken, dan graag van te voren in laten plannen door Inloophuis Passie, telefoonnr. 0320-410077; e-mail: info@inloophuis-passie.nl .

Maar…voordat dit alles plaats vind, zal maandagavond 3 februari gelegenheid zijn om een kaarsje te komen aansteken. Je kan dat doen voor iemand die aan kanker is overleden en wilt herdenken of juist voor jezelf omdat je het zelf zo nodig hebt. 

Janny Rieff zal deze avond begeleiden. 

Inloop is vanaf 19.15 uur koffie en thee staan klaar. 

Je bent van harte welkom. De avond is van 19.30-20.30 uur. Wanneer er behoefte is, is er gelegenheid om even na te praten.

Voor deze avond is het fijn wanneer je laat weten dat je komt.

                                                                

Inloophuis Passie

Botter 14-01

Email:info@inloophuis-passie.nl

Telnr:0320-410077

Ander nieuws dat je misschien leuk vindt