Home » Laatste nieuws » We zijn dinsdag 12 september creatief aan de slag geweest met het beschilderen van herdenkingssteentjes

We zijn dinsdag 12 september creatief aan de slag geweest met het beschilderen van herdenkingssteentjes

samen met Karin van Incredo-crealieven

 

We hebben leuke ontwerpen bedacht, hebben heerlijk onze eigen inspiraties losgelaten op de steentjes. Er schuilde een echte kunstenaar in ons allen! Alles kon, alles mocht, dus we creëerden en varieerden erop los. Soms waren we zoo geconcentreerd aan het ontwerpen dat we niet eens hoorden dat iemand iets aan de ander vroeg!  

Zo kan het gaan ….  helemaal verzonken zitten in je eigen kunstwerk, prachtig.  

 

 

 

 

Bij het beschilderen van de stenen begon de ontspanning al. De fijne streken en mooie vormen kwamen prachtig uit op de lichte en donkere stenen. Je hoefde echt geen kunstenaar te zijn, het was al voldoende als je graag creatief bezig bent met lijnen; lussen en gedetailleerde patronen.  
Uiteraard waren alle materialen aanwezig, die nodig waren om deze workshop tot een succes te maken. We hebben de juiste stenen uitgekozen, van klein tot heel klein; wit, licht en grijs; goed voorbewerkt; kortom: klaar voor onze eigen creativiteit. 

We voelden ons welkom en konden zoveel doen met de steentjes, denk aan sprookjessteentjes; vertelsteentjes; kleine helpersteentjes; krachtsteentjes maar ook herdenkingssteentjes.  

Er zijn sowieso kleine juweeltjes ontstaan, prachtige teksten op de achterkanten, die onze harten mochten raken. 

De workshop is met heel veel plezier gegeven door Karin van der Maas van Incredo-Crealieven 

Ander nieuws dat je misschien leuk vindt