Home » Vacature gastheer of gastvrouw

Vacature gastheer of gastvrouw

Wil je je inzetten voor een ander? Word gastvrouw/heer bij Inloophuis Passie in Lelystad

IPSO Inloophuis Passie, centrum voor leven met en na kanker, is op zoek naar nieuwe gastvrouwen of gastheren in het inloophuis in Lelystad. Wil jij graag iets doen voor mensen getroffen door kanker, meld je dan aan.

Wat betekent het om gastvrouw of – heer te zijn bij Inloophuis Passie?

Onze gastvrouwen en heren begeleiden onze gasten in hun proces met kanker. Door met ze te praten, maar vooral te luisteren. Door te begrijpen waar hun behoefte ligt. Door ze kennis te laten maken met diverse activiteiten.

 

Wie zoeken we?

Je kunt goed luisteren, maakt makkelijk contact en je bent invoelend. Het is een pré als je uit eigen ervaring weet wat de impact van kanker is, maar dit is niet noodzakelijk.

Er zijn voor een ander, maar ook voor jezelf!

Het werk als vrijwilliger is mooi, leerzaam, uitdagend, wel vrijwillig maar niet vrijblijvend (zoals bij iedere baan), bijzonder en ook leuk. Je bent er voor een ander, maar óók voor jezelf. Er is ruimte voor jouw eigen talenten en ontwikkeling. Door workshops, trainingen en werkervaring krijg je als vrijwilliger de mogelijkheid om te groeien in je werk maar ook in wie je bent. Zodra het weer mogelijk is kun je een basistraining voor nieuwe vrijwilligers volgen.

Een gastvrouw aan het woord: , “Gastvrouw zijn bij IPSO inloophuis Passie heeft mijn leven verrijkt. Een luisterend oor kunnen zijn, een verdiepend gesprek aangaan met onze gasten is niet alleen voor hen waardevol, maar ook voor mij”.

Interesse om gastvrouw of -heer te worden, meld je aan via info@inloophuis-passie.nl of neem contact op met onze coördinator Jolanda Weening, telefoon 06-172 28 848.

Over het IPSO Inloophuis Passie

Inloophuis Passie is een plek waar iedereen die geconfronteerd wordt met kanker, hun naasten of nabestaanden, uit de hele regio onvoorwaardelijk welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht om weer in hun kracht te staan. Door informatie, lotgenotencontact, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor. Het Inloophuis is 100% afhankelijk van giften, donaties en subsidies.