Home » Laatste nieuws » Terugblik op augustus

Terugblik op augustus

Terugblik op augustus

Alle betrokkenen van ons Inloophuis Passie kijken met een goed gevoel terug op de afgelopen maand.
Zoals jullie allemaal weten moesten we onze deur lange tijd gesloten houden vanwege de Corona maatregelen. Sinds 4 mei staat die deur weer wagenwijd open voor jullie en krijgt het Inloophuis weer steeds meer de functie waarvoor het jaren geleden is opgericht.
Namelijk het ontvangen van bezoekers, een plek bieden waar je je verhaal kunt doen, maar ook over andere zaken kunt praten dan over de gevolgen van de ziekte en waar je leuke workshops kunt bijwonen.

Er zijn veel activiteiten geweest zoals zeilen, bonbons maken, massages, koken, schilderen enz.
De komende maanden staan er weer leuke activiteiten op het programma. Let dus goed op de nieuwsbrieven, onze website, FB of instagram pagina met de aankondigingen.

Mocht je in je omgeving iemand kennen die ook tot onze doelgroep van het inloophuis behoort nodig die dan een keer uit om met je mee te komen. Iedereen is van harte welkom. We willen graag zoveel mogelijk mensen die zelf of in hun naaste omgeving getroffen zijn door kanker tot steun zijn.

We verheugen ons erop jullie de komende tijd weer te ontmoeten, hetzij bij de inloopochtenden op dinsdag en donderdag ( 10.00 uur tot 12.45 uur) of tijdens een workshop of lezing.

Hopelijk Tot gauw.

Ander nieuws dat je misschien leuk vindt