Home » Laatste nieuws » Robs kaastoer 2023

Robs kaastoer 2023

5 juni komt Rob langs

Rob van Hoogdalem start zaterdag 6 mei, vanuit Woerden, een grote promotietour voor de Centra voor leven met en na kanker in Nederland. Achter zijn trekker heeft hij een aanhanger, waarop een houten huisje is gemaakt, waarin hij de hele tour verblijft. Op zijn route doet hij alle 83 inloophuizen aan om een kaas uit te reiken. Hij komt maandag 5 juni langs bij Inloophuis Passie. De opbrengst van de kaasverkoop wordt verdeeld over alle inloophuizen. Rob zijn doel is om meer bekendheid te genereren voor de Inloophuizen, leven met kanker.

U betaalt slechts 10 euro per kilo voor een kaas van 12 kilo, afnemen per 6 kilo is ook mogelijk. Wilt u ons inloophuis ook steunen? Als ondernemer of gezamenlijk met familie, vrienden of buren kunt u een kaas kopen en een bestelling doen via zijn website 

Rob staat op de parkeerplaats naast het Inloophuis Passie, op de Botter 14-01 Vanaf 12.30 uur kunt u bij Rob terecht. Wilt u meer weten of hem de komende vijf maanden volgen dan kan dit via YouTube of Facebook onder de naam Robs kaastour.  

Ander nieuws dat je misschien leuk vindt