Home » Laatste nieuws » Nieuwe schilderijen

Nieuwe schilderijen

Kom de schilderijen van Ellen Kersten bewonderen
De afgelopen jaren hebben wij mogen genieten van de aquarellen die door Koosje van Liempt zijn gemaakt. Wij willen haar hartelijk danken voor het belangeloos beschikbaar stellen van deze mooie schilderijen aan ons Inloophuis Passie.
Maar na zoveel jaar is het nu tijd voor een verandering. Kunstenares Ellen Kersten exposeert momenteel met een aantal schilderijen in Ziekenhuis St Jansdal in Lelystad. Gelukkig is zij ook bereid om met haar schilderijen de muren van ons Inloophuis Passie op te vrolijken.
Hieronder in haar eigen woorden een kennismaking:
 Tekenen en creatief bezig zijn, zijn altijd mijn hobby’s geweest. Maar rond mijn vijfendertigste ben ik serieus begonnen met aquarelleren. Sindsdien heb ik veel schildercursussen gevolgd om mijn technieken te verbeteren. Naast aquarelleren begon ik ook met acrylverf te experimenteren. Eerst nog in de stijl van een aquarel en vaak gecombineerd met andere materialen zoals inkt en krijt. Ook maakte ik collages in combinatie met acrylverf. Als basis gebruikte ik wat zwaarder aquarelpapier. Vanaf het jaar 2006 maak ik ook schilderijen in olieverf op canvasdoeken. In 2014 ben ik begonnen met keramiek. Ik heb nu een eigen oventje en op de maandagmiddag komen een aantal cursisten om te boetseren of te schilderen. 
 
Met vriendelijke groet,
 Ellen Kersten 
 
Ellenkersten9@gmail.com 
Lelystad, augustus 2022
We nodigen jullie van harte uit om tijdens onze inloopmomenten langs te komen om de schilderijen te bewonderen. Dit zijn maar twee voorbeelden, er hangen er nog veel meer.

Ander nieuws dat je misschien leuk vindt