Home » Laatste nieuws » Mont Ventoux: T-shirts met namen gaan mee de berg op

Mont Ventoux: T-shirts met namen gaan mee de berg op

7 en 8 september 2023

De afgelopen tijd hebben we jullie al bericht over het team dat wandelend of fietsend voor ons, Inloophuis Passie, de Mont Ventoux gaat beklimmen.  

Momenteel hebben zij al het geweldige bedrag van € 11.053,00 opgehaald. 

Je kunt via onderstaande link de deelnemers bekijken; de bedragen zien en heel belangrijk: ook een donatie doen. 

https://www.grootverzettegenkanker.nl/teams/passiehuis-lelystad 

Momenteel zijn de deelnemers hard aan het trainen want op 7 en 8 september is het al zover. Wij bieden ook een mooie en persoonlijke mogelijkheid aan om het Mont Ventoux-team en ook ons Inloophuis Passie te steunen. 

 

Vanaf vandaag tot en met donderdag 31 augustus liggen in Inloophuis Passie twee witte T-shirts en textielstiften, waarmee je een naam/namen op het T-shirt kunt zetten. De naam van een dierbare die met kanker te maken heeft (gehad). De T-shirts gaan op beide dagen mee naar de top van de Mont Ventoux. 

Per naam vragen wij een bijdrage van € 5,00. Dit bedrag kun je contant of per pin voldoen in het Inloophuis. Je kunt de naam/namen dan zelf op het T-shirt schrijven. 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kun je ook een bericht sturen naar info@inloophuis-passie.nl o.v.v. de naam/namen die je graag vermeld wilt hebben op het T-shirt. Wij zetten de naam/namen dan op het T-shirt en sturen jou een foto van het resultaat. 

Het bedrag kun je overmaken naar: 

NL06 RABO 0130 8273 39 

t.n.v. Stichting Inloophuis Passie 

o.v.v. T-shirts Mont Ventoux 

Ander nieuws dat je misschien leuk vindt