Home » Laatste nieuws » Mont Ventoux 2023

Mont Ventoux 2023

Stichting groot verzet tegen kanker

Het evenement Groot Verzet Tegen Kanker wordt inmiddels voor de 16e keer georganiseerd en is voor (hard)lopers en fietsers. De beklimming vindt plaats op donderdag 7 september 2023 voor (hard)lopers en op vrijdag 8 september 2023 voor fietsers.

Het team Inloophuis Passie, op de site vermeld onder “Wij gaan het doen!” Bestaat inmiddels uit vier deelnemers. Gerrit de Noord is betrokken bij dit grootse evenement, als teamsupporter. Ben je nieuwsgierig naar de andere deelnemers? Wil je misschien zelf ook gaan deelnemen in ons team? Of wil je de teamleden sponsoren? 

Neem dan een kijkje op de website van Groot verzet tegen kanker

 

Sponsoropbrengsten: De opbrengst van dit evenement gaat volledig naar de goede doelen. Alle bedrijven en mensen die hieraan hun medewerking verlenen, doen dit volledig op non-profit basis. Er blijft dus nergens geld aan de strijkstok hangen. De verdeling zal 50% KWF en 50% voor het goede doel wat is uitgekozen.  

Van de deelnemers van de aangesloten teams wordt verwacht, dat je een actieve bijdrage levert aan ophalen van sponsorgelden. Elke euro telt!! 

Kosten: Dat betekent ook dat als je deelneemt aan dit evenement dat reis- en verblijfkosten voor eigen rekening komen. 

Ook zijn er inschrijfkosten aan verbonden (€ 142,50) waarbij je een tenue krijgt, die gedurende het lopen en/of fietsen gedragen dient te worden. Bio-Racer levert dit tenue en zal in Frankrijk worden uitgereikt via de teamcaptain. Inschrijven is tot 31 mei mogelijk. 

De strijd tegen kanker is als het beklimmen van een hoge berg. De genadeloze klim naar de kale top van de Mont Ventoux symboliseert de strijd die kankerpatiënten en hun naasten dagelijks voeren tegen deze ziekte. Jaarlijks gaan honderden helden die uitdaging aan. En door zich te laten sponsoren halen ze geld op voor KWF Kankerbestrijding en andere lokale initiatieven. Dat geld is hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 Nederlanders te maken met kanker. 

Verdere informatie kun je ook verkrijgen via Cees Mulder op 06-51206896 

Ik word een held! (grootverzettegenkanker.nl) 

Ander nieuws dat je misschien leuk vindt