Home » Laatste nieuws » Koor Zingen voor je Leven

Koor Zingen voor je Leven

Beste bezoekers,

Wij willen jullie graag uitnodigen voor een nieuwe activiteit in ons Inloophuis, Zingen voor je Leven koor. Dit is een activiteit die op meerdere plaatsen in Nederland wordt gehouden, op initiatief van Kanker in Beeld.

Bert Weijdema, betrokken bij Kanker in Beeld, dirigent en stemcoach, is bereid gevonden om in Lelystad een nieuw koor te gaan begeleiden. Hij heeft jarenlang ervaring met diverse koren en diverse zangstijlen. Hij is erg enthousiast en gemotiveerd om hier een koor op te starten.

Het is niet belangrijk of je goed kunt zingen. Iedereen is welkom. Het gaat om het plezier van het zingen en om de saamhorigheid in de groep. Het delen en herkennen van emoties en processen. Maar ook om de afleiding die het zingen geeft, andere emoties raken dan even op de achtergrond.

Het koor gaat in het najaar starten. Twee wekelijks op de vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur. Natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen van RIVM en Kanker in Beeld.

De kosten bedragen euro 6,50 per keer. Wij vragen om voor deze kosten een machtigings formulier af te geven zodat op de 1ste van iedere maand het bedrag automatisch wordt afgeschreven van de rekening.

Via onderstaande link kunnen jullie meer informatie vinden:

Als je enthousiast geworden bent om hieraan te gaan deelnemen meld je dan aan bij ons.
Zodra wij weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen zullen we de locatie en de startdatum aan jullie doorgeven.

Ander nieuws dat je misschien leuk vindt