Home » Laatste nieuws » Jaarafsluiting

Jaarafsluiting

Goedemiddag allemaal,

Hopelijk hebben jullie de feestdagen, ondanks alle beperkingen vanwege de corona maatregelen, toch op een fijne en mooie wijze kunnen vieren.

Op 30 december hebben wij het jaar mooi afgesloten. Gerrie en Angelie hebben vanaf s morgens vroeg oliebollen staan bakken. Want het mooie aantal van 312 bollen was door jullie besteld. In de loop van de middag konden de bollen worden opgehaald. Ik kan bevestigen dat ze heerlijk smaakten. Dus misschien een tip voor de komende jaarwisseling 😁

De afgelopen dagen werden we al voorbereid op een verlenging van de lockdown. En inderdaad werd dat gisteren bevestigd. Dat betekent dat het inloophuis ook dicht moet blijven tot en met 9 februari.
Vanwege de lockdown sinds half december missen we het contact met jullie. Geen gezellig koffie of thee drinken, geen luisterend oor kunnen bieden, geen workshops organiseren. We veronderstellen dat jullie dit ook missen.
Daarom willen we jullie de gelegenheid bieden om telefonisch of via beeldbellen via teams of whatsapp contact te hebben met een van onze gastvrouwen of gastheer.
Vanaf donderdag 21 januari is dat mogelijk. Op de donderdagen tussen 14.00 uur en 16.00 uur en op de dinsdagen (m.i.v. 26 januari) van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Stuur a.u.b. een antwoord op dit bericht als jullie dit willen. Met vermelding van een voorkeursdag danwel datum zodat we dit kunnen inplannen. Iedereen ontvangt na aanmelding een bevestiging dat het gesprek inderdaad gaat plaatsvinden.

Ander nieuws dat je misschien leuk vindt