Home » Laatste nieuws » Afsluiting van het jaar 2021

Afsluiting van het jaar 2021

Kerstwensen

Lieve bezoekers,

De maand december is alweer halverwege en het jaar 2021 is bijna voorbij.
Het woord december roept altijd verschillende associaties op.

Blijdschap en vreugde vanwege de feestdagen. Het huis binnen en buiten decoreren met kerstversiering, menu’s bedenken voor het kerstdiner, cadeaus uitzoeken voor elkaar. Voor heel veel mensen is dit een van de leukste tijden van het jaar omdat je de periode doorbrengt met je dierbaren. Je maakt weer mooie herinneringen voor later.

Maar voor velen is dit ook een periode waarin eenzaamheid, verdriet en angst de overhand hebben. En die gevoelens nog sterker spelen dan anders omdat het contrast met het beeld dat in de vele media wordt getoond zo groot is.
Eenzaamheid en verdriet omdat je een dierbare moet missen. Angst omdat je zelf of een naaste misschien een slechte uitslag heeft gekregen en de toekomst extra onzeker is.

In het ‘normale’ leven spelen al die verschillende gevoelens natuurlijk ook maar juist nu lijken ze nog groter en sterker.

Hoe moeilijk en onmogelijk het soms lijkt, toch zijn ook in de zwartste periode lichtpuntjes en mooie momenten, die je hart verwarmen, te ontdekken.

In welke situatie jullie ook verkeren we willen jullie hele mooie en fijne Kerstdagen en een goede jaarwisseling wensen. De allerbeste wensen voor een mooi en gelukkig 2022.

Ander nieuws dat je misschien leuk vindt