Ook als je niet zo handig bent met naald en draad ben je van harte welkom om mee te doen. Gerda heeft de leiding over deze workshop, zij is coupeuse en kan jou altijd helpen als er vragen zijn. Er zijn 2 naaimachines beschikbaar. We zijn altijd op zoek naar vrolijk gekleurde katoenen stofjes, dus heb je wat liggen, neem het gerust mee. 

Als de Passie kussentjes klaar zijn, is er ruimte voor andere leuke creatieve bezigheden. Gerda zal samen met de groep bespreken waar behoefte aan is. 

Hoe gebruik je een Passie kussentje? 

Het Passie kussentje is ontworpen om onder de arm te dragen en zo de pijn en spanning van de operatiewond te verlichten. Door de vorm past het altijd. Je hoeft niet te ‘knijpen’ met je arm. Het kussen blijft altijd mooi op zijn plaats; op de bank; in bed of tijdens het autorijden. 

Werking van het Passie kussentje 

Het Passie kussentje geeft veel verlichting. De schrijnende, schurende pijn van de wrijving van de toch al gevoelige arm tegen je lijf -of er nu wel of geen kledingstuk tussen zit- wordt voorkomen. 

Het Passie kussentje helpt ook tegen zwelling en oedeemvorming na de operatie en zelfs nog lange tijd daarna, omdat het een prettige druk uitoefent in je oksel. Ook biedt het kussentje veel steun tijdens het slapen. Wanneer je borst weg is, is je natuurlijke steun ook weg als je op je zij ligt. Je rolt bijvoorbeeld steeds op je buik. Met een Passie kussentje onder je oksel komt de steun terug en kun je gemakkelijker op je zij blijven liggen.  

Praktische informatie
locatie :  Inloophuis Passie, Botter 14-01
datum : elke 1ste woensdag van de maand herhaald
tijdstip : 11:30 tot 14:00 uur 

kosten : gratis 

Graag vooraf aanmelden via info@inloophuis-passie.nl of telnr: 06-1722 8848.

Neem gerust contact met ons op.

Andere activiteiten die je misschien leuk vindt