Home » Laatste nieuws » 7 en 8 september: beklimming naar de top van de Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk

7 en 8 september: beklimming naar de top van de Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk

De strijd tegen kanker is als het beklimmen van een hoge berg

Onze helden van het Passie-Mont Ventoux-team zijn Gerrit de Noord; Cees Mulder; Philip Spiekerman; J.J. Akkerman en Henny Kuylenburg. Zij gaan wandelend of fietsend de Mont Ventoux beklimmen. Patricia Rooseboom gaat mee om deze helden aan te moedigen. Dit jaar heeft het Passie-Mont Ventoux-team tot nu toe in totaal € 12.653,00 opgehaald. De opbrengst gaat naar Inloophuis Passie en KWF Kankerfonds. Dat geld is hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 Nederlanders te maken met kanker. Je kunt via onderstaande link de deelnemers bekijken; de bedragen zien en heel belangrijk: ook een donatie doen. https://www.grootverzettegenkanker.nl/teams/passiehuis-lelystad 

T-shirts met namen gaan beide dagen mee naar de top Wij bieden ook een mooie en persoonlijke mogelijkheid aan om het  Passie-Mont Ventoux-team te steunen en daarmee ook ons Inloophuis Passie. Tot en met donderdag 31 augustus liggen in Inloophuis Passie twee witte T-shirts en textielstiften, waarmee je een naam of namen op het T-shirt kunt zetten. De naam van een dierbare die met kanker te maken heeft (gehad). De T-shirts gaan op beide dagen mee naar de top van de Mont Ventoux. Per naam vragen wij een bijdrage van €5,00. Dit bedrag kun je contant of per pin voldoen in het Inloophuis. Je kunt de naam of namen dan zelf op het T-shirt schrijven. 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kun je ook een bericht sturen naar info@inloophuis-passie.nl o.v.v. de naam/namen die je graag vermeld wilt hebben op het T-shirt. Wij zetten de naam/namen dan op het T-shirt en sturen jou een foto van het resultaat. Het bedrag kun je overmaken naar: 

NL06 RABO 0130 8273 39  t.n.v. Stichting Inloophuis Passie  o.v.v. T-shirts Mont Ventoux

Ander nieuws dat je misschien leuk vindt