Gerrie geeft een hoofdmassage.

Door gemasseerd te worden zal het lichaam endorfine aanmaken.

Het stofje waardoor je een fijn en gelukkig gevoel krijgt.

Naast deze voordelen is een Hoofdmassage natuurlijk ook een heerlijke manier om even te ontspannen en nergens aan te denken. Ook alleen de aanraking kan als prettig worden ervaren.

 

Anneke geeft een vlinder-; hand- en onderarm-massage

Vlindermassage is een eenvoudige, zachte en subtiele massage van de rug die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Deze massage zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning, maar herstelt ook het evenwicht in het lichaam en nodigt het lichaam uit om blokkades en (oude) spanningen los te laten. De Vlindermassage bestaat uit een cyclische strijking en een zeer lichte aanraking op de wervelkolom en op twee lijnen naast de wervelkolom. Deze beweging wordt continu herhaald. De zachte aanraking en het repetitieve karakter zorgen voor een diepe ontspanning.

De massage heeft zijn naam te danken aan het gevoel dat je ervan krijgt. Je voelt je namelijk zo vrij als een vlinder. Dit komt door de zachte wijze van masseren. Er wordt hierbij geen druk op je lichaam uitgeoefend. Daarnaast voelt de aanraking van de masseur hetzelfde als wanneer er een vlinder over je rug heen gaat.

 

Een zachte ontspannende massage is een effectief middel om doorbloeding van de gehele arm en met name de hand te bevorderen. Tevens zal de massage als ontspannend worden ervaren.

Bij een hand-onderarm massage worden uw handen en onderarmen gemasseerd met een fijne olie en warm toegedekt.

Hoofdmassage: Tijdstip 13:45 uur en 14:45 uur

Vlinder-; hand-; onderarm-massage: Tijdstip 14:15 uur en 15:15 uur

Praktische informatie:

Datum: donderdag 22 juni

Locatie: Inloophuis Passie, Botter 14.01

Kosten: € 5,00 op de dag zelf contant of per pin te voldoen.

Aanmelden via: info@inloophuis-passie.nl onder opgave het type massage (hoofd, hand-onderarm of vlinder) en het gewenste tijdstip.

Je ontvangt dan van ons een bevestiging van je aanmelding met het geplande tijdstip.

Neem gerust contact met ons op.

Andere activiteiten die je misschien leuk vindt