Home » Laatste nieuws » Vlindermassage of Hand/onderarm-massage

Vlindermassage of Hand/onderarm-massage

op dinsdag 26 september

In deze hectische tijden is het fijn en belangrijk om jezelf een ontspannen moment te gunnen. Dat kan bijvoorbeeld door een massage. Onze gastvrouwen Anneke en Gerrie bieden die mogelijkheid in ons Inloophuis Passie.   

 Vlindermassage wordt gegeven door Anneke 

 Vlindermassage is een eenvoudige, zachte en subtiele massage van de rug die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Deze massage zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning maar herstelt ook het evenwicht in het lichaam en nodigt het lichaam uit om blokkades en (oude) spanningen los te laten. Vlindermassage bestaat uit een cyclische strijking en een zeer lichte aanraking op de wervelkolom en op twee lijnen naast de wervelkolom. Deze beweging wordt continu herhaald. De zachte aanraking en het repetitieve karakter zorgen voor een diepe ontspanning. 

Vlindermassage heeft zijn naam te danken aan het gevoel dat je ervan krijgt. Je voelt je namelijk zo vrij als een vlinder. Dit komt door de zachte wijze van masseren. Er wordt hierbij geen druk op je lichaam uitgeoefend. Daarnaast voelt de aanraking van de masseur hetzelfde als wanneer er een vlinder over je rug heen gaat. 

Tijdstippen: 10:45 en 11:45u. 

Hand/onderarm-massage wordt gegeven door Anneke 

Een zachte ontspannende massage is een effectief middel om doorbloeding van de gehele arm en met name de hand te bevorderen. Tevens zal de massage als ontspannend worden ervaren. 

Bij een hand/onderarm-massage worden uw handen en onderarmen gemasseerd met een fijne olie en warm toegedekt. 

Tijdstippen: 10:45 en 11:45u. 

Praktische informatie  

Kosten € 5,– per massage.  

Betaling contant of per pin op de dag zelf. 

Mocht u iets meer willen bijdragen om ons Inloophuis Passie te ondersteunen dan stellen we dat zeer op prijs.   

Inschrijven via info@inloophuis-passie.nl onder vermelding van tijdstip en soort massage. 

Ander nieuws dat je misschien leuk vindt