Home » Laatste nieuws » Mandala tekenen

Mandala tekenen

met Nishkampa van de Breevaart op 26 september

Workshop chakra mandala tekenen

De workshop staat in het teken van een chakra tekenen. Iedere workshop zal er een ander chakra aan bod komen met het betreffende thema wat bij deze chakra hoort. Deze chakra gaan we dan in een mandala inkleuren. Chakra mandala tekenen is een vorm van een tekening van het betreffende chakra in de vorm van een cirkel.

De naam chakra is ontleend uit het Sanskriet, de oorspronkelijke taal uit India, waar ook het woord mandala vandaan komt. Het woord chakra staat voor de levenskracht gevende levenswielen of energiecentra die zich in ons lichaam bevinden.Het inkleuren van een chakra mandala kan ontspannend werken en het kan je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. De kleuren die je gebruikt tijdens het tekenen vertellen iets over jezelf. Je kan de chakra mandala gebruiken als spiegel voor jezelf, wat gebeurt er in je leven en hoe ga je daar mee om en wat kan je eventueel veranderen.

We beginnen iedere workshop met een korte uitleg over het betreffende chakra en zijn werking. Daarna gaan we de chakra mandala inkleuren, waar eenieder de gelegenheid krijgt om zijn chakra mandala af te maken. Aan het eind van de workshop bespreken we individueel de originele kleur van de chakra die getekend is en kan je inzicht in je eigen getekende chakra krijgen door middel van de kleuren die je hebt gebruikt.
Alle materialen om een mandala te maken zijn aanwezig.
Om deel te nemen aan deze workshop heb je geen voorkennis nodig of ervaring met tekenen. Er gewoon zin in hebben is genoeg!

Durf jij de uitdaging aan? Dan ben je van harte welkom op:
op dinsdag 26 september van 10:00-12:00u bij Inloophuis Passie, Botter 14-01.
Kosten voor deze workshop zijn € 3,50 per keer.

Graag vooraf opgeven via mail: info@inloophuis-passie.nl of telnr: 06-1722 8848

De workshop wordt gegeven door Nishkampa van de Breevaart.
www.nishkampacoaching.nl

Ander nieuws dat je misschien leuk vindt